Extra informatie voor vanavond Benefiet Akabe!


Beste vrienden van Akabe. Het doet ons veel plezier dat jullie met zo velen van plan zijn om af te zakken.
De laatste tijd is ons jeugdhuis omsingeld geraakt door bouwwerven. Het is daarom al een klein avontuur om tot bij onze voordeur te raken. Daarom leek het ons geen slecht plan om het allemaal nog even uit te leggen.

Je komt met de auto:
Je parkeert je best op de Heideplaats. Van daar ga je te voet verder de Dorpsstraat in, richting gemeentehuis en kerk. Na een 50 meter kom je op je rechterkant schoenwinkel Wilssens tegen. Daarnaast staat een groot bouwwerf. Op het einde van dit werf kom je een verzameling rechtopstaande palen tegen. Ga tussen de palen door en 20 meter verder staat ons gebouw. Geen nood, we hangen zo veel mogelijk pijlen.

Je komt met de fiets:
Onze oude toegangsweg langs de dorpsstraat is door een bende sympathieke bouwvakkers zodanig versperd dat je er enkel te voet door kan. Je komt nu best langs de Antwerpsestraat. Naast de carrefour-gb-market, iets voorbij het chinees restaurant, is er een gigatische poort. Via deze poort rij je de parking van carrefour op. Op het einde van de parking volg je de zandweg naast het grote vervallen gebouw. Voor de turnzaal draai je rechts en voor het hek draai je links. Geen nood, we voorzien massas pijlen. Je kan niet missen.

Tot vanavond!!!