December wordt druk & gezellig!

Wat heeft JH Jokot in de aanbieding in december?

1. Op 7 december kan u genieten van heerlijke bitterballen in Jh Jokot. Gastheer en chefkok van deze avond is Stijn, een vriendelijke jongeman die heerlijke pintjes kan schenken. Ook de zwaardere bieren hebben voor hem geen geheim.

2. Op 15 december is het tijd voor Shotgun. Deze thema-avond wordt georganiseerd door Dhr. Nils Broes en Dhr. Glen Roten.  Gekend van Scouts Hellegat en ver daarbuiten. Meer info volgt snel.

3. After Exams Party, hét traditionele feestje om het einde der examens te vieren is op 19 december. De line-up is reeds gekend (check Facebook) en happy hour vindt plaats van 21u00 tot 22u00 -> een 33'er (pils) aan €1!
Leden mogen gratis binnen (lidkaart te verkrijgen aan de toog tot januari), hamburgers verkrijgen, ...



4. 24 december, kerstavond. Nadat iedereen de verplichte familiefeesten achter de rug heeft, kan u met vrienden afzakken naar JH Jokot om verder te vieren. Cadeautjes mogen, maar zijn niet verplicht.

5. Last but not least: de JoTop 100! Deze avond is terug van weggeweest. U kan sinds kort uw favoriete vijf nummers aller tijden opschrijven en posten in de Jotopbrievenbus (te vinden aan de toog). Vraag zeker je invulformuliertje aan de toogbaas/toogbazin!

Tot binnenkort!

P.S. Tips voor de winter: Tongerlo Winterbier, Seefbier, warme chocomelk, koffietje, blokjes kaas, en zoveel meer!